About meMet een opleiding in marketing was het wellicht geen voorspelbare keuze om een online coaching studio op te zetten. Maar tijdens mijn eigen ontdekkingsreis naar wie ik ben als persoon heb ik het gemist om een plek en een trainer te hebben die mij volledig begreep. 

Dat is de reden waarom ik We Are Queer heb opgericht: een veilige plek voor LGBTQIA+ mensen om aan hun lichaam te werken, op welke manier dan ook. 

Ik ben een non-binair persoon, en ik gebruik de voornaamwoorden die/diens. Om dit te kunnen zeggen, en vooral zo duidelijk over te brengen naar de buitenwereld, was geen simpele weg. Ik heb diepe dalen gekend en bewandel nu nog steeds rustig de berg die het leven heet. Veel van mijn expertise omtrent body positivity en mind & body principes voor LGBTQIA+ mensen komt dus voort uit mijn eigen ervaring. Daarnaast heb ik verschillende sportopleidingen afgerond en werkervaring opgedaan met verschillende typen trainingen, coaching en mensen. 

Doordat ik zelf iemand ben uit de trans community begrijp ik de struggles die dat met zich meebrengt dus goed. Het niet prettig voelen tijdens het sporten omdat je je niet thuis voelt in de gym en je lijf is voor mij een herkenbaar gevoel. Hierdoor weet ik ook veel over  het realiseren van doelen die juist gender dysforie verminderen. 

Door mijn eigen verdieping in sport en beweging ben ik fan geworden van krachtsport. De sensatie en het zelfvertrouwen dat het mij gaf om mijn lijf steeds sterker te voelen worden was insane. Het droeg zoveel bij om me comfortabel in mijn vel te voelen. Maar een sixpack die heb ik niet, en die hoef ik ook niet. Dat betekent natuurlijk niet dat ik jou niet kan helpen om dit wel te behalen! 

Ik ben enthousiast om andere mensen te begeleiden in hun proces en te zien welke veranderingen er mogelijk zijn. Om leden op iedere foto met een steeds grotere glimlach terug te zien is onwijs cool en puur om daar deel van te mogen zijn.


GEVOLGDE OPLEIDINGEN

  • NASM Personal Trainer
  • KNKF Krachttrainer
  • NASM Behavior change specialist
  • Percision Nutrition Voedingscoach

Plan nu jouw GRATIS intake