HELP ONS DE EERSTE QUEER GYM IN AMSTERDAM TE OPENEN

WE ARE QUEER

PERSONAL TRAINER EN VOEDINGSCOACH VOOR DE LGBTQIA+ GEMEENSCHAP.

Een veilige haven waar je gezien wordt voor wie je bent: dat is We Are Queer, een online coaching platform speciaal voor mensen die zich identificeren als LGBTQIA+. Door middel van één-op-één personal training en voedingsadvies werken we aan het behalen van jouw gewenste resultaten. 

Om ons heen zien veel dezelfde lichamen geïdealiseerd waar we ons vaak niet aan kunnen of willen spiegelen. Bij We Are Queer vieren we alle lichamen, en willen we dat sport je helpt om je thuis te voelen in je lijf. Of je nu wil aankomen, afvallen, spiermassa wil ontwikkelen, of je meer feminien of masculien wil presenteren, bij We Are Queer kan je terecht voor een persoonlijk programma. Ook biedt WERQ ondersteuning aan transpersonen in voorbereiding op, en na afloop van operaties. 

Met mijn coaching wil ik jou meer controle geven over je eigen lijf en leven. Ik wil jou bijstaan in de zoektocht naar wat werkt voor jou in sport en voeding. Want goed voor je lijf zorgen is cruciaal om je goed in je lijf voelen. Gedurende dat proces leer je jezelf beter kennen, en pas ik het programma daar ook op aan. Veranderen jouw wensen qua sport, dan verander ik het trainingsschema. Shift je relatie tot voeding? Dan bekijken we het vanuit een ander perspectief. Ieder persoon is anders, en daarom is ieder plan op maat gemaakt.


Door online sportcoaching met een personal trainer jouw doelen bereiken.

Verander je eetpatroon met behulp van een voedingscoach.

Online sportcoaching  met een personal trainer en in gesprek met een voedingscoach.


“Ik voel me fijn bij Senn en bij de manier waarop de trainingen gegeven worden.”

— Stein

“Vooral de persoonlijke betrokkenheid van Senn is erg fijn.”

— Katie

Start nu jouw lidmaatschap bij We Are Queer met een GRATIS intake gesprek.


ABOUT US

We Are Queer is een plek voor iedereen binnen de LGBTQI+ gemeenschap om op welke manier dan ook aan zichzelf te werken.